На Голяма Богородица преди 1 година се освети сграда, предназначена за пенсионерски клуб в село Голяновци.

От 15 август 2022г. до 15 август 2023г. пенсионерите от село Голяновци не спират да се събират, да творят, пеят и танцуват в сградата в центъра на селото. Пенсионерският клуб се увеличава и все повече пенсионери се записват да членуват в „ЖАР“, с. Голяновци.

Председателката на клуб “Жар”- Голяновци, г-жа Стефанка Владимирова, благодари на община Костинброд и нейното ръководство, за постоянното облагородяване и поддържане на клуба вече 1 година. Пенсионерите заявиха, че имат всичко нужно, за да се събират всеки ден в приятна обстановка.

Да уважат събитието на пенсионерите бяха инж. Габриела Трайкова – зам.-кмет на община Костинброд, г-н Симеон Спасов – кмет на село Голяновци и г-жа Бистра Боянова – PR на община Костинброд.

Инж. Трайкова заяви пред пенсионерите, че от средата на септември месец ще могат да пътуват до град Костинброд с автобусите на дружество „Общински превози Костинброд“ ЕООД. Предстои пускането на вътрешна линия минаваща през село Голяновци, Първи район на гр. Костинброд, Поликлиниката, Общинска администрация Костинброд, Белица и Индустриална зона.

Празничното събитие беше белязано и от приятна почерпка, приготвена от самите и членове.

1544 посещения общо 1 посещения за деня
Пенсионерски клуб „ЖАР“, село Голяновци отпразнува своя първи Рожден ден