Центърът е място, наситено с любов – толкова много, колкото са децата в него и още няколко пъти по толкова.

Тържеството по случай празника уважиха г-н Александър Ненов – заместник – кмет на община Костинброд, г-жа Галина Стоичкова – Директор на Дирекция „Социално подпомагане“ – Костинброд, служители на Дирекцията, директори и служители на социалните услуги, както и служители на общинска администрация – Костинброд.

Децата се забавляваха със специално шоу със сапунени балони, центърът бе изпъленен със смях и веселие.

Както подобава на такъв празник имаше и торта. А Гери Попгенова поздрави с песен всички присъстващи.

Господин Александър Ненов поздрави децата и г-жа Иванова за празника, припомни откъде води началото си социалната услуга и подчерта колко важна е тя не само за децата от община Костинброд, но и за децата от съседни общини, които не разполагат с такава услуга. Г-н Ненов благодари на Дирекция „Социално подпомагане“ за доброто сътрудничество, както и на всички директори на социални услуги на територията на община Костинброд, като подчерта, че общината работи и ще продължи да работи по проекти, с които да развива и надгражда услугите в помощ на гражданите.

Г-жа Светослава Иванова – директор на ДЦРДУ изказа своята любов към децата и благодари за подкрепата и помощта на община Костинброд.

Прекрасен екип, отдаден на децата, мотивиран да работи добре и съвестно, са служителите от екипа на Дневен център за работа с деца на улицата, ръководени безупречно от директора на центъра и подкрепяни от г-н Ненов – зам.- кмет с ресор социални и хуманитарни дейности.

В община Костинброд това е едно от местата за спокойствие, сигурност и споделена обич. Пожелаваме на ДЦРДУ още много рождения дни!

Честит 15-ти Рожден ден!

113 посещения общо 2 посещения за деня
Своя петнадесети Рожден ден отбеляза днес Дневен център за работа с деца на улицата – гр. Костинброд /ДЦРДУ/.