🔷Заповядайте в НЧ „Нов Живот-1919“, село Петърч на 28 септември от 19:00 часа да гледате актьора от град Костинброд – Стефан Милков – Стефано в постановката „Чудомирщини“ по разкази на Чудомир Режисьор: Милослав Милославов Участва: Стефан Милков Сценична среда: Ивайло Николов Музика: Оратница Плакат: Светослава Михайлова
🔶Чудомирщини е първото самостоятелно представление на Театрална къща „Миларт“.
 ▪️Спектакъл за миналото, настоящето и това, което предстои. Осем разказа на големия творец Чудомир оживяват, представени от Стефан Милков, като различни герои, с различни характери, в различни ситуации, но поставени през погледа на днешния съвременен млад човек.
 ▪️Ще надзърнем в миналото си, но не само от любопитство, а за да разберем, че годините са оставили у всеки топлите спомени за роднини, приятели, съседи или просто добри познати. Един актьор ще ни представи пъстрата и интригуваща палитра от човешките взаимоотношения по нашите земи, и то чрез образите на внезапно появили се герои от едно българско село.
 ▪️Много смях, забавление и вулкан от емоции, преплетени с неочакваното изумление, че след толкова много години носим същите нрави, като от едно време.
❗️ПОСТАНОВКАТА Е ПЕЧЕЛИЛА НАГРАДА „КОМЕДИЕН ХИТ НА СЕЗОНА“ НА „ЧУДОМИРОВИ ПРАЗНИЦИ“ 2022 ❗️НАГРАДА „НАЙ- ДОБЪР АКТЬОР“ НА VII ФЕСТИВАЛ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПЪТУВАЩ ТЕАТЪР – 2021г.
👏ВХОД СВОБОДЕН!
163 посещения общо 2 посещения за деня
🔜Продължаваме с невероятни театрални постановки!