🎼 Парадът на детската забавна песен -2023 г. ще се проведе на 9️⃣ декември от 16:00 часа – начало на конкурсна програма;
🎹 От 1️⃣ 9️⃣0️⃣ 0️⃣ часа специален комплимент от община Костинброд за всички деца ще бъде мюзикълът 🐰“Зайченцето бяло” 🐰, представен от Държавния музикален театър.
🔔 Вход свободен за всички желаещи да посетят хитовия мюзикъл!
ℹ️ Най-новият изцяло български детски мюзикъл, специално създаден за трупата на Музикалния театър, е вдъхновен от едноименната популярна песничка „Зайченцето бяло“. Написана през 1946 г. от Леда Милева и Петър Ступел, тази най-нежна, и същевременно драматична и любовна по съдържание песен, се превръща в любима творба за поколения български деца и техните родители.
🎵 Мюзикълът „Зайченцето бяло“ е съвременно детско произведение от най-висока музикална и драматургична класа, създаден от композитора Румен Бояджиев-син и либретиста Венелин Методиев. Като реверанс към авторите на обичаната песен „Зайченцето бяло“ в спектакъла са включени не само перипетиите на познатите ни горски обитателите, но и на нейните създатели – Леда Милева и Петър Ступел, превърнати в симпатични персонажи.
🐰 Очакваме Ви!
3421 посещения общо 1 посещения за деня
🎼 Парадът на детската забавна песен -2023 г. ще се проведе на 9 декември от 16:00 часа