Днес в сградата на общинска администрация Костинброд се проведе церемония по връчване на административен адрес на част от бизнеса.

На срещата присъстваха представители на фирми „РОЛПЛАСТ ГРУП“ АД –  г-н Светлин Николчев, „ДЖИЕВ“ АД – г-жа Павлина Джиева и „Сейнт Гобен Вебер България“ ЕООД – г-жа Лидия Милева, кмета на община Костинброд г-н Трайко Младенов, председателя на общински съвет Костинброд д-р Атанас Тенев и заместник кмет на община Костинброд г-н Любен Кънчев.

Връчването на административните адреси се проведе в кабинета на кмета на община Костинброд. Г-н Трайко Младенов заедно с председателя на общински съвет Костинброд д-р Атанас Тенев връчиха административните адреси на представителите на фирми и им подариха символичен подарък – специално издание за късноримската резиденция  Скретиска – резиденцията на Император Константин Велики , което да показват и да подаряват на техните български и чуждестранни клиенти. Фирмите получиха нов административен адрес  ул.“Император Константин Велики“ гр.Костинброд.

Г-н Трайко Младенов и д-р Атанас Тенев  благодариха на всички, за присъствието и за изключително ползотворното сътрудничество и взаимно си пожелаха успех в бъдещата си съвместна работа.

5078 посещения общо 1 посещения за деня
Церемония по връчване на административен адрес