Кметът на община Костинброд – Трайко Младенов, заедно с кмета на с.Голяновци г-н Симеон Спасов, д-р Атанас Тенев-председател на общински съвет и г-н Любен Кънчев-зам.кмет прерязаха лентата на новото игрище за футбол с изкуствена трева.

Игралният терен е разположен на изхода на с.Голяновци. При изграждането му са съобразени всички изисквания за безопасност и влизането в него няма да става безконтролно.
Отец Ради извърши водосвет и даде думата на г-н Симеон Спасов. Той приветства всички присъстващи и гости, като помоли да опазим това прекрасно футболно игрище. Минало през доста перипети, но с помощта на ръковотството на община Костинброд вече има своя финален вид.

Г-н Трайко Младенов от своя страна обеща пейки около футболното игрище и монтиране на осветление в най-кратък срок. Кмета на община Костинброд подчерта няколко важни факта за с.Голяновци. За първи път от много години през настоящата 2016г. селото е със самостоятелен бюджет, така то е оперативно самостоятелно.И ще бъде със самостоятелен бюджет и в бъдещ план. Вече има готов проект и за водопровод. Кметът заяви, че ще се бори и за финансиране за ремонт на читалището. Двамата кмета споделиха, че имат идей за нова чешма в с. Голяновци и обновяване и увеличаване на детската градина , намиращо се на територията на селото.
Празникът приключи с приятелска среща по футбол с деца от ОФК Костинброд.

3192 посещения общо 1 посещения за деня
На 03.12.2016г. от 13:30 часа бе открито ново футболно игрище в с. Голяновци