На 31.05.2017г., от 09:30ч., учениците от Първо ОУ “Васил Левски“ изнесоха пред своите родители, учители, гости и приятели едно уникално тържество, по случай завършването на учебната година. Днешният ден бе специален за децата и от подготвителната група на Първо“Васил Левски“. Малките бъдещи ученици получиха удостоверенията си за завършена подготвителна група, след тях на стълбата на училището се наредиха и първолаците, със заслужените си удостоверения, връчени от от инж. Габриела Георгиева- зам.кмет на община Костинброд и г-жа Даниела Борисова- директор на Първо ОУ“Васил Левски“.

Инж. Георгиева поздрави децата за труда и старанието им през годината и им пожела да бъдат успешни първокласници, да продължават да се учат и забавляват заедно.

С песни и стихове малките ученици показаха какво са научили през изминалата учебна година. Втори и трети клас се изявиха с танци, като мажоретки, а четвърти клас с поздрави към учителите си и послания към съучениците си.

Класните ръководители на всички класове изпратиха възпитаниците си с пожелание за лято изпълнено с безгрижни и весели игри, в които децата да не забравят своите приятели – буквите и цифрите. А на есен учителите ще ги чакат в класните стаи, за да продължат заедно интересното и полезно пътуване в света на знанията.

2448 посещения общо 3 посещения за деня
Тържествено завършване на нашите малки възпитаници от Първо ОУ “Васил Левски“, гр.Костинброд