На 12.09.2017г. от 20.00 часа на централния площад „Иван Вазов“ в град Костинброд жители и гости на общината се насладиха на българския  игрален филм „Живи легенди“ .Прожекцията се организира  от община Костинброд, по случай седмицата на  празника на град Костинброд. Филмът „Живи легенди“ е забавна българска комедия, нашумяла през 2016 година и любима на младото поколение.

Сюжетът разказва за Павел, тридесет и няколко годишен мъж, работещ на висок пост в елитна банка. Един ден претърпява инцидент и изпада в кома. Когато се събужда се оказва, че има частична амнезия и не си спомня нищо след абитуриентския си бал. Следователно хората, които той чувства като най-близки в момента са бившите му съученици. Той решава да се върне в родния си град, за да ги открие.

Пристигайки там установява, че те отдавна са поели в различни посоки, прекъснали са връзката помежду си и за най-голямо негово учудване са направили редица компромиси със себе си.

С детския си начин на мислене Павел решава да ги върне към тийнейджърските им години като ги забърква в поредица от щуротии, които преобръщат живота им по неочакван дори и за него начин.

 

Комедията събра много от младите жители на община Костинброд, които с удоволствие изгледаха до край прожекцията. На лятното кино присъстваха г-н Трайко Младенов- Кмет на община Костинброд, г-н Любен Кънчев и инж.Габриела Георгиева- зам.-кметове и д-р Атанас Тенев- Председател на ОбС- Костинброд.

2369 посещения общо 1 посещения за деня
За втори път в община Костинброд се прожектира филм на открито