На 28 декемри 2017 г. своето новогодишно тържество проведе Центъра за социална рехабилитация и интеграция “Надежда” /ЦСРИ/, гр. Костинброд. Директорът на центъра, г-жа Анна Ананиева приветства всички присъстващи с „Добре дошли!“ и даде възможност на г-н Любен Кънчев, зам.-кмет на община Костинброд също да поздрави потребителите на социалната услуга и гостите на тържеството. В поздравителната си реч г-н Кънчев поздрави присъстващите и пожела да бъдат сбъднати всички желания и мечти.

С прекрасно настроение премина празникът, на който присъстваха г-н Любен Кънчев – зам.-кмет на община Костинброд и д-р Атанас Тенев – председател на ОбС-Костинброд. За цялостната организация се бе погрижил на екипът на ЦСРИ с директор Анна Ананиева. Празничното настроение бе допълнено и от подготвените песни на вокалната група „Танго” към НЧ “Иван Вазов – 1947”, гр. Костинброд.

Междувременно, имаше и кулинарен конкурс, който бе подготвен от потребителите на центъра. Журито с председател – г-жа Екатерина Михайлова определиха победители и наградиха със съмволични подаръци. На партито имаше и базар, на който се продаваха ръчно изработени изделия от потребителите.  В края на тържеството имаше и томбола с награди, които бяха раздадени от Дядо Коледа и Снежанка.

Постигната беше целта на мероприятието – да се предизвикат приятни положителни емоции у потребителите, много усмивки и настроение.

22716 посещения общо 1 посещения за деня
Новогодишно тържество в ЦСРИ “Надежда”, гр. Костинброд