Приветствие към участниците и гостите на турнира поднесоха г-н Александър Ненов – зам.-кмет на община Костинброд и г-н Светослав Иванов – директор на ПГВМСС „Св. Георги Победоносец“.
Г-н Ненов припомни кампанията на община Костинброд съвместно МКБППМН с мотото „Живей чисто“, като призова всички юноши и девойки преди да посегнат към зависимостите да помислят за своето бъдеще и близки.

Надпреварата бе във възрастова група – юноши и девойки 8-10-ти и 11-12-ти клас. В състезанието взеха участие учениците от СУ „Д-р П. Берон“ гр. Костинброд и от Професионална гимназия по ветеринарна медицина и селско стопанство „Св. Георги Победоносец“. Съдийството беше извършено от Димитър Иванов и Иван Бутрачков.

При девойки 8-10-ти клас отборното класиране, нареди по следния начин:
1. СУ „Д-р Петър Берон“, гр. Костинброд.

2. ПГВМСС „Св. Георги Победоносец““, гр. Костинброд .

При девойки 11-12-ти клас:
1. СУ „Д-р Петър Берон“, гр. Костинброд.

2. ПГВМСС „Св. Георги Победоносец“.

Отборно класиране юноши 8-10-ти клас:
1. ПГВМСС „Св. Георги Победоносец“.

2. СУ „Д-р Петър Берон“, гр. Костинброд.

Отборно класиране юноши 11-12-ти клас:

1. ПГВМСС „Св. Георги Победоносец“.
2. СУ „Д-р Петър Берон“, гр. Костинброд.

Наградите бяха връчени от г-н Александър Ненов – зам.-кмет на община Костинброд и Кристина Йорданова – мл.специалст „Култура и спорт“.

1124 посещения общо 1 посещения за деня
На 21.02.2019г. в спортната зала на ПГВМСС „Св. Георги Победоносец“ , гр. Костинброд се проведе общински турнир по тенис на маса за ученици от училищата на територията на община Костинброд