И тази година парадът събра любителите на ретро возилата, в центъра на гр. Драгоман. Събитието се организира от община Драгоман, в лицето на кмета на общината г-н Андрей Иванов. Парадът започна в 11:00 ч. с посрещане на автомобилите и ескортирането им до централния градски площад пред Община Драгоман.

Категориите, в които бяха отличени класическите возила са: „Най-стар автомобил по регистрация“, „Най-добре реставриран автомобил“, „Най-мощен автомобил“, „Най-атрактивно участие в категория „Мотори“ и „Най-добре запазен автомобил“. Награди се връчиха  и в две специални отличия – „Награда на публиката“ и „Награда на кмета“.

Като допълнителна атракция, всички присъстващи на събитието, имаха възможността да видят и парния локомотив „Баба Меца“, като за доброто им настроение в съботния ден ще се погрижи и група „Грамофон“.

Тошо и Митко бяха специално поздравени от кмета на община Драгоман. Жигулито ВАЗ 21011 беше разглеждано и снимано от всички гости на парада за ретро руски возила.

1721 посещения общо 1 посещения за деня
Костинбродският отбор „Синята светкавица“ от Ретро Рали България взе участие на „Парад на съветските и руските автомобили“ в община Драгоман.