Денталната клиника „Ни Дент“ се намира на площад „Иван Вазов“, град Костинброд. Оборудвана с най-нова и модерна техника, клиниката предлага на своите пациенти удобство и уют.

В „Ни Дент“ ще работи екип от специалисти с опит, начело с нейния собственик д-р Николай Йотов. Опитът в решаването на различни клинични казуси, съчетан с новостите в сферата на денталната медицина и последните научни изследвания, екипът на д-р Йотов може да се справи с всеки проблем, засягащ здравето на усмивката.

Клиниката ще предлага освен профилактика и лечение на зъби, а и орална хирургия, пародонтология, ортодонтия, детска дентална медицина, протетична дентална медицина, дентални импланти и зъбни снимки. Клиниката има сключен договор с Национална здравна каса.

На откриването на първата дентална клиника у нас присъстваха кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов, зам.-кмета г-н Александър Ненов, общинският съветник г-н Димитър Григоров, служители на Общинска администрация и гости на домакина.

Официалното откриване започна с прерязването на лентата, а след това водосвет за здраве отслужи отец Крум.

Водещият стоматолог д-р Йотов показа на всички присъстващи кабинетите в новия стоматологичен център. В сградата се помещават три кабинета, стая за зъбни снимки, рецепция и санитарни възли на всеки етаж.

Клиниката отваря врати за пациенти от утре, 02.02.21г., като в бъдеще екипът има амбицията да въведе и дентална лаборатория в същата сграда, за да осигури най-бързото и качествено стоматологично лечение.

Община Костинброд пожелава успех и развитие!

9765 посещения общо 2 посещения за деня
Днес отвори врати първата дентална клиника в община Костинброд