Отново сме в началото на поредната учебна година и отново с вълнение пристъпваме училищния праг. В сърцата на всички: деца и ученици, учители и служители, родители, близки, училището има своето запазено място. Съвременното българско училище, рожба на продължителните и обединени борби на българския народ през Възраждането, и до днес е неизчерпаем източник на знания, сила и авторитет, институция, която ни дава самочувствие,  гордост и увереност.

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,
        На вас обществото е предоставило трудната задача да създавате бъдеще. Каквито и стратегии и планове да чертаем, те ще бъдат осъществени според разбиранията и възможностите на тези, които утре ще излязат от класните стаи. Тази задача е огромна отговорност, но заедно с това и призвание, което бележи пътя на всеки, избрал професията учител.

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,
        Вашите деца са обща споделена грижа на цялото българско общество. Неизменно в годините образованието на нашите деца е приоритет за всички управления и институции. Но няма закон, политика или управление, което може да замени   сплотеното, грижовно и любящо семейство.

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,
        Времето прекарано в училище е не само време, в което трупате знания и градите умения, то е и време за създаване на приятелства за цял живот, време за незабравими преживявания, време за мечти.

Съпричастни сме на всеобщото вълнение и радост в този ден. Уверени сме, че заедно, с много разбиране, всеотдайност и труд ще осигурим на нашите деца това, което всяко едно от тях заслужава!

УСПЕШНА НОВА УЧЕБНА ГОДИНА!
НА ДОБЪР ЧАС!

С УВАЖЕНИЕ,

ТРАЙКО МЛАДЕНОВ                                   Д-Р АТАНАС ТЕНЕВ
Кмет на община Костинброд             Председател на Общински съвет-Костинброд   
                                                                                                                    

5299 посещения общо 1 посещения за деня
ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС