Кампанията е за гласуване на желаещите жители с машините за гласуване на избори за Президент и Вицепрезидент, и за Народни представители на 14 ноември 2021г.

В село Петърч демонстрацията с машина на СИЕЛА бе от 10.00 часа до 12.00 часа на ул. „Капитан Петко войвода“ № 4, срещу големия хранителен магазин. Пред представител на РИК /Районна избирателна Комисия/ гласуваха общински съветници: д-р Атанас Тенев- председател на ОбС – Костинброд и г-н Мариян Младенов, и кметът на село Петърч, г-н Борислав Борисов.

В село Драговищица демонстрацията с машина на СИЕЛА бе от 10.00 часа до 12.00 часа на ул. „Първа“ № 54, до хранителния магазин. Пред представител на РИК /Районна избирателна Комисия/ гласуваха зам.-кметът на община Костинброд, г-н Александър Ненов и общинският съветник г-н Иван Иванов.

В село Голяновци демонстрацията с машина на СИЕЛА бе от 10.00 часа до 12.00 часа на ул. „Централна“ до кметство – Голяновци. Пред представител на РИК /Районна избирателна Комисия/ гласува кметът на село Голяновци, г-н Симеон Спасов.

Днес, 30 октомври 2021г., се проведе разяснителна кампания в град Костинброд! Кампанията е за гласуване на желаещите жители на града с машините за гласуване на избори за Президент и Вицепрезидент, и за Народни представители на 14 ноември 2021г. В съботния пазарен ден, на кооперативен пазар- Костинброд, се проведе демонстрация с машина на СИЕЛА от 10.00 часа до 12.00 часа. Пред представител на РИК /Районна избирателна Комисия/ гласуваха жители на града, сред които и кметът на община Костинброд, г-н Трайко Младенов.

5634 посещения общо 1 посещения за деня
Днес, 30 октомври 2021г., се проведе разяснителна кампания в град Костинброд и трите най-големи села в община Костинброд.