За седма поредна година на територията на община Костинброд се проведе спортния турнир “Силата, красотата, бързината и мисълта”. Турнирът се организира съвместно с община Костинброд и Общински спортен Клуб по борба “Белица – Костинброд“, с негов председател г-н Борислав Здравков.
Спортната надпревара се проведе на стадион “Белица” от 10:00ч.
Водещ в спортната надпревара беше клуба по класическата борба ”Белица” гр. Костинброд, които се съревноваваха с „Марек – Дупница“, „Септември-София“, „Златица“ и „Славия – София“.
Присъстващите имаха възможността да се включат в игри на шахмат. По време на турнира се изиграха три партии шах.
Нашите грации от клуб по художествена гимнастика „Финес“ по същото време провеждаха своята тренировка. Гимнастичките ни упорито се стягат за много златни медали през предстоящата година. Тренировката се провеждаше от  Ева Цонева. Кметът на община Костинброд посети залата, в която тренират Художествената гимнастика и пожела успех на децата през новия сезон.
Клубът по лека атлетика не присъства, поради участието им на турнир. Пожелаваме им успех!
Гости на турнира бяха г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев- председател на ОбС-Костинброд, г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд, г-н Живко Георгиев – общински съветник- Костинброд, Александър Томов, Павел Павлов, Янко Шопов, Райчо Горов и още много легенди в историята на българската борба.
Председателят на клуба по борба г-н Борислав Здравков връчи плакети на всички гостуващи, заслужили спортисти в знак на благодарност и почит за усилията и успехите им през годините.
7804 посещения общо 1 посещения за деня
Седми турнир “Силата, красотата, бързината и мисълта”