За по-малко от 7 дни ОФК Костинброд-2012 победи двата гранда в българския футбол – Левски и ЦСКА! Днес на стадион ,,Панчарево“, нашите момчета надделяха заслужено над ЦСКА София II с 0:1. В герой се превърна Лъчезар Георгиев в 85-та минута. Успехът можеше да бъде и по-изразителен, но Дани Васев пропусна наказателен удар. Възпитаниците на старши треньора Христо Коилов пропуснаха куп възможности да решат двубоя в своя полза по-рано. Срещата бе изгледана лично от собственика на червените Гриша Ганчев и футболисти от представителния отбор.
“Много съм щастлив! Имаме изключително качествен състав, който е фактор в първенството и всички се съобразяват с него. Заслужена победа, доминирахме през цялата среща. Показателен факт са поздравленията от представителния отбор на ЦСКА след срещата!”, заяви след последния съдийски сигнал щастливият изпълнителен директор на тима Александър Гидионов
Следващият кръг на стадион ,,Бенковски“ гостува отбора на Септември Симитли. Срещата е насрочена за Събота /17.09.22г./ от 17:00 часа.
146 посещения общо 1 посещения за деня
09.09.2022 – И ЦСКА- София II не успя да спре ОФК Костинброд-2012!