Награждаването се проведе по случай излизане на справочник София и Софийска област – Бизнес, култура, туризъм 2023г.

Община Костинброд, в лицето на кмета – Трайко Младенов, получи престижна грамота за “Принос в управлението за развитие на общината и прилагането на добри практики” по време на тържествена церемония в Зала 1 на Военния клуб, гр. София.

Организатори на събитието са „К и П Адвъртайзинг“ ЕООД и списание „Дестинация – България“.

На събитието бяха отличени много кметове в България, областна администрация – Софийска област, община Костинброд, община Сливница, община Мирково, община Ботевград, община Костенец, район Връбница, район Витоша, район Сердика, район „Илинден“ , район “Слатина” и други институции, фирми и организации с принос към развитието на София и Софийска област.

На церемонията присъстваха г-н Радослав Стойчев – Областен управител на Софийска област и г-жа Мая Цанова – секретар на Областна администрация Софийска област.

Кметовете в отличени общини в Софийска област: Костинброд, Сливница, Мирково, Ботевград и Костенец се изказаха от сцената на Военния клуб в София.

При получаването на наградата г-н Младенов благодари на списание „Дестинация България“ и заяви, че всички кметове в Софийска област работят заедно за популяризирането на туризма и привличането на нови инвеститори в изградените Бизнес зони. В община Костинброд се намира и една от най-големите Индустриални зони на Запад от София.

Бизнесът, туризмът и добрата социалната политика в община Костинброд винаги са вървяли ръка за ръка. Построяването на нови храмове, поддържането на туристически обекти, добра инфраструктура, социалната и културна дейност, и привличането на нови инвестиции са ключът за една развиваща се европейска община!

Благодарим на Дестинация България

за признателността и отличието.

Подробна информация за туристическите обекти на община Костинброд може да намерите в новия брой на справочника София и Софийска област – Бизнес, култура, туризъм 2023г. на страница 64 и 65.

9327 посещения общо 2 посещения за деня
Община Костинброд с престижна награда „Принос в управлението за развитие на общината и прилагането на добри практики“.