Днес, 4 юли, се отбеляза и 25 години като директор на училището в Първи район – г-жа Даниела Борисова-Милутинович.

Тържеството започна с предаването на ученическото знаме и богата програма от 5, 6 и 7 клас на Първо ОУ „Васил Левски“. Изпращането на 7 клас тази година бе под наслов „…Никой не е забравен и нищо не е забравено… Вървим напред с лице към миналото и се обръщаме назад към бъдещето“ –Георги Господинов.

След програмата от песни и танци, учениците от 7 клас поднесоха специални поздравления и пожелания на любимия си класен ръководител – г-жа Анелия Викторова   и директорът на Първо ОУ „Васил Левски“, г-жа Даниела Борисова-Милутинович.

На тържеството в двора на прогимназиален етап присъстваха г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, г-н Александър Ненов – зам.-кмет на община Костинброд и родители на завършващите ученици.

Кметът на община Костинброд, заяви:

„С огромно  уважение към всички Вас се обръщам и Ви пожелавам здраве и много успех. Приветствам всички родители и ученици, които ще се ориентират към нашите две невероятни гимназии на територията на община Костинброд – СУ „Д-р Петър Берон“ и Професионална гимназия по ветеринарна медицина и селско стопанство „Св. Георги Победоносец“.

Честитя юбилея като директор на г-жа Борисова и заявявам, че благодарение на амбицията й и на целия колектив на училището община Костинброд има втора побратимена община, именно от Република Унгария! А доколкото до сградата на прогимназиален етап – продължаваме с ремонтните дейности. През 2023 година се изпълни проект за енергийна ефективност на сградата, както ще  бъде обновена и отвътре.“

Изучаването на унгарски език и според кмета на община Костинброд – г-н Трайко Младенов е катализатор на приятелските отношенията с унгарската държава и осъщественото побратимяване между общините Мор в Унгария и Костинброд в България. С подписването на пакта за сътрудничество на 11.06.2023 г. в присъствието на двамата директори на училищата на градовете Мор и Костинброд се даде старт за бъдещ обмен на ученици и силни приятелски отношения между двете държави.

Г-н Александър Ненов – зам.-кмет на община Костинброд раздаде грамоти с отличия на 5 и 6 клас, а г-жа Даниела Борисова удостоверенията за завършен 7 клас.

Пожелаваме успех на седмокласниците! Попътен вятър и много сбъднати мечти!

Честит юбилей на г-жа Даниела Борисова-Милутинович! Продължавайте все така да бъдете амбициозен и добър директор.

2672 посещения общо 1 посещения за деня
Първо основно училище “Васил Левски“, гр.Костинброд тържествено закри учебната си година с изпращането на 7 клас.