По случай празниците на града, посветени на 49 години град Костинброд, се организира изложба на Денислав Тодоров и Моника Войкова. Прекрасната изложба от над 30 картини е изложена от 11 септември в малкия салон на НЧ „Иван Вазов-1947“.

Денислав е роден на 23 декември 1974 година. Костинбродският художник е участвал в множество изложби в град София, негови картини са включени в каталози в Япония, Гърция и Германия, както и в някои от международните биеналета и триеналета по графика. Над 300 картини са притежание в колекцията на няколко компании и частни лица в България, Гърция, Северна Ирландия, Испания, Германия, Латвия, Холандия, Швеция, Финландия, Италия, Япония, Русия и САЩ.
Моника, неговият най-добър приятел и спътник в живота придава на изложбата красота и нежност.
Изложбата беше посетена от кмета на община Костинброд г-н Трайко Младенов, зам.-кметът на община Костинброд г-н Александър Ненов, председателят на Общински съвет – Костинброд, д-р Атанас Тенев, общински съветници и много жители, и гости на общината. Официално се откри от г-н Александър Ненов – зам.-кмет на община Костинброд и след прекрасни встъпителни слова за Денислав и Моника думата беше дадена на кмета на община Костинброд, г-н Трайко Младенов.
Г-н Младенов подчерта, колко цени творчество на Денислав и Моника. Самият той притежава няколко техни творби и се гордее, че двамата таланти живеят и творят на територията на Костинброд!

Изложбата на картините ще останат в малкия салон на НЧ „Иван Вазов-1947“ до края на празника на града. Заповядайте да им се насладите или да занесете къстче от нея във вашия дом!

2628 посещения общо 1 посещения за деня
По традиция Празниците на града започват с изложбата на Денислав Тодоров и Моника Войкова