Кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов, заедно със зам.-кметовете инж. Теодора Гогова, инж. Габриела Трайкова и г-н Александър Ненов, г-жа Анелия Велева- зам.председател на общински съвет-Костинброд,  представители на фирмата възложител „Евроброд груп“ ЕООД, в лицето на г-н Димитър Григоров и фирмата изпълнител Капитол Груп ЕООД, присъстваха на символична „първа копка“ на жилищна сграда в гр. Костинброд.

🏢Този проект не е просто сграда, а символ на безпроблемната интеграция на модерен лукс и естествена красота.

🏠Всеки дом е проектиран за живот в лукс и спокойствие, предлагайки не само място за живеене, но и нов стандарт на живот в сърцето на Костинброд.

Интересна и разчупена архитектура, просторни помещения и много светлина – това е новата жилищна сграда в централната част на  гр.Костинброд, намираща се  на ул. „Г.С.Раковски“. Сграда ще предлага удобство, комфорт и стандарт като започва работата по строежа й още от 26 май 2024г.

Сградата, наречена „РАКОВСКИ“, е преобладаващо жилищна, с 13 броя апартаменти. Всички изисквания за енергийна ефективност на сградата са спазени спрямо изискванията на наредба 2.

Церемонията по символичната първа копка се състоя на 26 май  от 09.00 часа, в пространството пред сградата.

Отец Николай отслужи водосвет за здраве и благополучие.

Г-н Димитър Григоров – инвеститор на жилищната сграда благодари за пълното съдействие и коректното отношение на общинска администрация – Костинброд. “Поставихме ново начало с   иновативна жилищна сграда, която съчетава опита, доверието и единната визия на ЕВРОБРОД ГРУП.”, заяви г-н Григоров.

Г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд поздрави инвеститорите и изпълнителите на строежа като заяви:

„Изключителното силното развитие в последните 10 години на община Костинброд я направи притегателно място както за развитие на бизнеса, така и за постоянно живеене. Инфраструктурните проекти – реализирани и реализиращи се в града и селата в общината ни са факторите всяка година да се увеличава броя на живущите в тях.”заяви кметът на община Костинброд, присъствайки на първа копка на започването на новия жилищен комплекс в центъра на града.

4773 посещения общо 1 посещения за деня
С първа копка, извършена от представители на фирма “Евроброд груп” ЕООД беше сложено началото на работата по изграждането на още един нов жилищен обект в град Костинброд: Жилищна сграда “ РАКОВСКИ” във Втори район, гр. Костинброд