Щастие на децата от ДЦРДУ и ЦОП- гр.Костинброд за Коледа – това дадоха организаторите от ПГВМСС ”Георги Победоносец”, гр. Костинброд. И успяха – създадоха им настроение за веселба, накараха ги да мечтаят. На 08.12.2016 г. в една от залите в ПГВМСС – гр. Костинброд се проведе благотворителен обяд, посветен на децата от ДЦРДУ и ЦОП – двата центъра за деца на територията на общината. Обядът се осъществи с подкрепата на „ОЛИНЕЗА ПРЕМИУМ“ ООД, „Coca-Cola Hellenic Bulgaria“ и „Red Devil Catering“.

На събиетието присъстваха: г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд и г-н Любен Кънчев – зам.-кмет на община Костинброд.
Г-н Младенов приветства организаторите и гостите на благотворителния обяд и пожела повече такива инициативи и събития за в бъдеще. Развалнуван директорът на Професионалната гимназия по ветеринарна медицина и селско стопанство заяви, че целта на този обяд е деца да работят за деца, ученици за ученици.
Г-н Светослав Иванов обясни подробно на децата от ДЦРДУ и ЦОП – гр. Костинброд мисията на професионалната гимназията. Възпитаниците на ПГВМСС “Георги Победоносец“ представиха на децата няколко впечатляващи презентации като „Как да се храним здравословно“ и презентация за зайците. Бяха представени: Виктория Георгиева – кулинарен шампион на България и ученик от професионалната гимназия, Венцислав Изов – шампион на България по конна езда и треньор, както и други възпитаници на професионалната гимназия. Децата от ДЦРДУ и ЦОП-гр.Костинброд бяха забавлявани с шоу на кучета шампиони от техния треньор – Марина Беновска.
Шеф Илия Ангелов – преподавател по ресторантьорство в ПГВМСС – гр. Костинброд и шеф Даниела Георгина се погрижиха за всички с топъл обяд, поднесен по много изискан начин от техните ученици. Коктейли, предястия, коледни сладки и едно страхотно основно блюдо зарадваха всички гости. Много хора мислят, че училището е само място, където детето се научава да чете, пише, смята, запомня факти от географията, историята и науката. То е много повече. Училището не е само място, където детето учи тези неща. То е място, където детето се научава да общува с хора и по този начин се приготвя за съзнателния си живот. Място, където се научава да помага, да приема и осъзнава всичко около себе си по най-правилния начин. ПГВМСС “Георги Победоносец“- гр. Костинброд е точно такова училище.
Гимназия с цел! Училище с мечти! Преподаватели с мисия!

2665 посещения общо 1 посещения за деня
На 08.12.2016 г. в една от залите в ПГВМСС – гр. Костинброд се проведе благотворителен обяд, посветен на децата от ДЦРДУ и ЦОП – двата центъра за деца на територията на общината