На  14.12.2016 година в сградата на ДЦРДУ Костинброд се проведе коледно тържество „Не само на Коледа се случват чудеса“ от възпитаниците на центъра. Коледа е най-романтичния и изпълнен с емоции празник, когато всички вярват, че се случват чудеса. Всъщност чудеса се случват не само по Коледа. Те са във всяко покълнало семенце, в разлистващото дърво, в изгряващото слънце, в детските очи. Но през декември и светът е друг. По това време на годината витае празничният дух и прави сетивата ни по-осезаеми. Настроенията ни – по-позитивни. И тогава чувствата и емоциите ни започват да вибрират с честотите на всички, случващи се хубави неща. Чудесата се случват винаги, когато силно ги желаем! А ние го искаме силно! И не ни е необходима КОЛЕДА, за да сътворим чудото, да дарим магия!

На тържеството присъстваха г-н Любен Кънчев – зам. кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев – Председател на ОбС Костинброд, г-н Боби Бачев – Секретар на Община Костинброд и др.официални гости.

Децата от центъра изненадаха публиката с рецитал и танци. На празника бяха поканени аниматори, които се погрижиха за празничното настроение на всички присъстващи, разбира се на тържеството дойде и най- чакания гост – Дядо Коледа. От когото всяко дете получи дългоочаквания подарък.

2112 посещения общо 1 посещения за деня
Коледно тържество в ДЦРДУ