С разходка из „Острова“ и посещение на зоологическа градина, с музика, пита и букети с цветя за всеки бяха посрещнати гостите и въведени в уютен ресторант в гр. Пазарджик. Заместник – председателя на ПК“Явор“ не закъсня с приветствие – към нас, към гостите от Момин проход и към своите членове на клуба.

Заместник председателя на костинбродския пенсионерски клуб г-н Андрей Младенов подари цвете и поздравителен адрес на ПК “Явор“ и на свой ред се обърна към домакините, за да изрази своята благодарност относно трогателното гостоприемство. Г-жа Бистра Боянова – PR на община Костинброд връчи подарък от името на кмета на община Костинброд –г-н Трайко Младенов – поздравителен адрес и книги за „Скретиска“ на пенсионерите от Пазарджик. Като пожела весело изкарване и много хубави емоции.

 
На събитието присъстваха и г-н Тодор Попов – кмет на община Пазарджик и г-жа Виктория Яшнова – мл.експерт „Култура и спорт“ от общинска администрация Костинброд.
Кметът на Пазарджик поздрави всички пенсионери и им пожела още много срещи, като днешната. Специален подарък имаше за г-н Попов от кмета на община Костинброд, книгата „ Един път, един храм, един дворец и десет века история“, с автор – Веселина Вачкова.

Със стихотворение за българските жени и тяхната универсална роля започнаха поздравите към гостите. След минути се изви и първото хоро, на което се уловиха и домакините, и гостите.

Последваха вкусен обяд в приятна обстановка, задушевни разговори между стари познайници и приятели.

До новата ни среща, пазарджишки приятели – тук, в Костинброд!

3125 посещения общо 1 посещения за деня
С приятни спомени ще остане датата 21 март 2017 г. за членовете на пенсионерски клуб „Люляк“, гр. Костинброд. Ден, в който гостуваха на своите приятели от пазарджишкия клуб „Явор” с председател Крум Николов.