По покана на председателя на клуб по борба „Белица”- г-н Борислав Здравков, в община Костинброд на посещения бяха световно известни имена от българската борба. Целта на тяхната визита е бъдещето на зала „Белица” и постиженията на клуба по борба в община Костинброд. Борислав Здравков, заедно с Крум Борисов- треньора на клуб по борба „Белица” запознаха гостите си с г-н Любен Кънчев- зам.кмет по култура и спорт в община Костинброд. 

 
Едни от най-великите спортисти на България седнаха в кабинета на кмета и обсъдиха бъдещи идеи. 
Имена, като Армен Назарян – двукратен олимпийски шампион и сегашен треньор на Националния ни отбор по борба,  Янко Шопов – световен шампион от 1979г.в Сан Диего и сегашен помощник треньор на Националния ни отбор по борба,Нено Ненчев – председател на клуба по борба в ЦСКА , Петър Райчев – бивш треньор на ЦСКА, Павел Павлов – призьор от Олимпийски игри и Рашо Романов- представител на Българската Федерация по борба.

 

Гостите останаха впечатлени от условията, които предлага залата на клуба по борба „Белица”. Те ще окажат сериозна подкрепа за удобството на децата, както е тепиха в зала „Белица”. Предстои неговото документално прехвърляне безвъзмезно на спортения клуб по борба в Костинброд. „Искаме да превърнем Костинброд в център на борбата в България, както е било преди години. Сигурен съм, че едно наше бъдещо сътрудничество ще има сериозни успехи и децата от община Костинброд, които посещават клуба по борба ще доказват с медали амбициите на техните треньори. Изключително съм благодарен за това ваше посещение и съм сигурен, че най-доброто тепърва предстои за спорта в община Костинброд”, сподели г-н Кънчев- зам.кмет на община Костинброд.

 

4533 посещения общо 1 посещения за деня
Гостуване на световни шампиони по борба в община Костинброд