На 13, 14 и 15 септември  от 10:00ч. до 17:30ч. в  кариера „Балша“  се провежда специализирано изложение на машини и съоръжения за сградно, инфраструктурно и пътно строителство, добив на инертни материали и минна индустрия.
 
Ще бъдат изложени едни от най-големите фирми на пазара за техника и съоръжения. Изложението на кариерата  предлага отлични условия специализираните машини да се видят не само като стационарни експонати, но и в действие с демонстрации в реални работни условия, в т.ч. да се изпробват от клиенти. StroMa Expo цели да събере на едно място тези, които предлагат специализирана техника в областта на строителството, да привлече любители на тези машини и да се покаже и демонстрира един работен процес. Провежда се на открито, което дава възможност за излагане на повече експонати . Могат да се видят фирми в действие ,като: Komatsu; LiuGong;Case;Doosan;Cat;Amorts, Liebherr и др. Спектър на представяните продукти и услуги са : верижни и колесни багери, багер-товарачи, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, минибагери и минитоварачи, трошачни и пресевни машини, сонди, кранове, телескопични товарачи и подемна техника, валяци, фрези за асфалт, асфалтополагачи, бетонови и асфалтови смесители, вишки, компресори, самосвали и специализирани ремаркета и полуремаркета, горива и масла, резервни части, консумативи, телематика и телекомуникации, лизинг и други материали и услуги.

Г-н Тайко Младенов- Kмет на община Костинброд , д-р Атанас Тенев- Председател на Общински съвет –  Костинброд,  г-н Борислав Борисов- Кмет на с.Петърч и г-н Радослав Асенов – Кмет на община Годеч присъстваха на откриването на третото изложение на строителна техника. Топло посрещнати от домакинът – г-н Иван Богданов и лично придружени от него, успяха да разгледат и поздравят всички от изложението на StroMa Expo.

Кметът на община Костинброд  бе поканен на сцената за третото откриване на StroMa Expo в кариера „Балша“. На подиума се качиха всички организатори на тридневното събитие, медии и самият г-н Иван Богданов – управител на МДЗ“Балша“.

Г-н Младенов благодари за поканата и подчерта, че за община Костинброд е чест такова изложение да е на нейна територия.

„Като представители  на община Костинброд сме тук да изкажем нашето уважение към г-н Богданов и  към ръководството на кариера „Балша“. Своите адмирации за това, което се случва тук и се разширява всяка изминала година.“, заяви Кметът на община Костинброд.

Г-н Иван Богданов приветства всички с добре дошли. На изложителите пожела приятна, ползотворна и доходна работа, а на всички посетители приятно прекарване.

Г-н Трайко Младенов и г-н Иван Богданов приканват гражданите на община Костинброд да посетят изложението на StroMa Expo ,като обещават, че през трите дни -13,14 и 15 септември строителни машини и техники няма да спират да правят шоу.

2390 посещения общо 1 посещения за деня
ТРЕТО СПЕЦИАЛИЗИРАНО ИЗЛОЖЕНИЕ НА МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО, ПЪТНОТО СТРОИТЕЛСТВО И МИННАТА ИНДУСТРИЯ