Интересна и разчупена архитектура, просторни помещения и много светлина – това е новата жилищно-търговска сграда в централната част на  гр.Костинброд, намираща се  на ул. „Никола Вапцаров” 4Б. Сграда равняваща се на  категория лукс и  започната през март месец миналата година вече отваря врати за своите собственици, които ще живеят и работят в нея.

Сградата, наречена „Евроброд резиденс“ е преобладаващо жилищна, разполага с шест апартамента, като два от тях могат да бъдат и офис помещения. На партерното ниво се намират три помещения, предназначени за търговски услуги, а за удобство на новите собственици, сградата разполага и с подземен паркинг-гараж. За строежа на сградата са използвани висококачествени материали от производители, утвърдили имената си като лидери на бългaрския и европейски  пазар. „Евроборд резиденс“ се намира на изключително удобна локация, разположена в близост до площад „Иван Вазов“,  ЖП гара -Костинброд, ул.“Славянска“ и кооперативен пазар – Костинброд.

Церемонията  се състои на 3 декември  от 17.30 часа, в пространството пред сградата. Отец Дамян отслужи водосвет за здраве и благополучие, а за приятен престой на гостите фирмата изпълнител се бе погрижила с вълнуваща заря в небето.

Г-н Младенов поздрави инвеститорите и всички присъстващи.

,,Общинска администрация винаги е правила всичко възможно да помага на всички инвеститори на територията на община Костинброд и е удоволствие, когато в непрекъснато променящият се облик на общината се строят модерни и съвременни инфраструктурни обекти. Град Костинброд и община Костинброд се развиват с бързи темпове. Факт е, че на наша територия отварят врати нови производствени мощности, разширяват се халета, строят се жилищни сгради. И с всяка нова придобивка на града, обликът ни става все по – модерен и европейски. Придобивка за общината е и новоизградения тротоар по ул.“Никола Вапцаров“, който едновременно с прекарването на допълнителна ел.мощност за сградата, бе цялостно асфалтиран от „Евроброд груп“ “.

От своя страна от името на инвеститорите, г-н Григоров благодари за пълното съдействие и коректното отношение на общинска администрация в град  Костинброд.

Кметът на общината и председателят на ОбС-Костинброд  подариха  на инвеститорите икона с лика на Богородица и плакет на община Костинброд.

Гости на събитието бяха г-н Емил Иванов – кмет на община Своге, гл. Инспектор инж. Здравко Александров – началник на РСПБЗН – Костинброд, гл. Инспектор  Денис Иванов – началник  на РУ- Костинброд, г-н Карамфил Асенов – представител на фирмата изпълнител „Камас Билд“ ЕООД, представители на ЧЕЗ – България, УниКредит Булбанк и жители от община Костинброд.

7228 посещения общо 2 посещения за деня
Кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов, заедно с председателя на ОбС – Костинброд д-р Атанас Тенев и представител на фирмата възложител „Евроброд груп“ ООД г-н Димитър Григоров, присъстваха на откриването на жилищно – търговска сграда в центъра на град Костинброд