Да си доброволец е въпрос на личен избор!
Да си доброволец означава безвъзмездно да даряваш своя труд и в замяна да придобиваш знания и опит!

Във връзка с инициатива на родители и деца за облагородяването на детската площадка в Първи район, община Костинброд организира Детско Парти с аниматори, игри и забавления.

Поради лошото време, забавлението на децата се премести в НЧ”Св. Св. Кирил и Методий” и повече от час аниматори играха и пяха заедно с децата.

На детската площадка в Първи район, гр.Костинброд / до ДГ”Пролет”/ майки и бащи поставиха пясъчник, дървена къща за деца, нарисуваха “не се сърди човече”, “дама” и още много забавни игри.

На събитието присъстваха инж. Габриела Георгиева, инж. Теодора Гогова и г-н Александър Ненов- зам.-кметове на община Костинброд, д-р Атанас Тенев- председател на ОбС и г-жа Анастасия Попова- общински съветник и един от инициаторите на доброто дело в Първи район.

Официалните гости връчиха на всички заслужили родители, които са дали от личното си време и средства, плакети “ДОБРИЯТ ПРИМЕР”, подсигурени от Местната комисия по борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни, и кампанията “Живей чисто”.

Поздравления на всички родители и деца включили се в тази инициатива!
Община Костинброд ще продължава да съдейства и насърчава доброволчеството и самоорганизацията на гражданите за подобряване и поддържане на средата, в която живеем, защото вярваме, че взаимното участие през цялата година е в основата на това да имаме един още по-добър и хубав град за живеене!

21772 посещения общо 1 посещения за деня
Доброволчеството е начин, по който хората могат да помагат на дадена кауза!