Преди отбелязването и почитането на Васил Левски, заместник-кметовете инж. Габриела Трайкова и г-н Александър Ненов посетиха Второ ОУ „Васил Левски“. В сградата в квартал „Шияковци“ ги очакваше г-жа Красимира Манова-директор на основното училище, учители и ученици. В деня на патронния празник на училището, инж. Габриела Трайкова даде старт на ремонтите дейности по сградата с поставянето на нова табела за иновативно училище. Второ ОУ „Васил Левски“ е единственото иновативно училище в община Костинброд и четвъртото в София област.

Инж. Трайкова обясни на всички присъстващи, че сградата ще претърпи ремонт през настоящата година. Всички гости бяха поканени в новата иновативна стая в основното училище. В същата стая децата творят, рисуват, изработват мартеници и още много други занимания. Едно нещо направи впечатление – дърво изработено от децата, под ръководството на тяхната учителка г-жа Екатерина Михайлова. Дървото се украсява според сезоните, като му предстои в следващия месец да се превърне в пролетно дръвче. И всичко в тази прекрасна стая е сътворено от детските ръце.

Честит патронен празник на Първо ОУ „Васил Левски“!

Честит патронен празник на Второ ОУ „Васил Левски“!

1244 посещения общо 1 посещения за деня
На 19 февруари България отбелязва обесването на Апостола за свобода – Васил Левски. Днес патронен празник чества Второ ОУ „Васил Левски“