Община Костинброд всяка година участва в кампанията “Капачки за Бъдеще“. Тази година дечицата от детската градина в Първи район, заедно с тяхната директорка г-жа Краса Крилашка, донесоха повече от 10 броя пълни шишета.

Общината е пункта за събиране на пластмасови капачки, които дарява един път годишно на Националната кампания „Капачки за бъдеще“ в град София.

Всяка година, благодарение на доброволци, образователни институции и служители от общинска администрация – всички ЗАЕДНО успяваме да подпомогнем за подмяната на най-старите кувьози в 22 общински болници в 22 града в България.

Благодарение на ОБЩИТЕ усилия от края на 2019-та вече НЯМА нито една болница, в която да няма чисто нов кувьоз!

Днес децата бяха истински щастливи и с усмивки влезнаха в общинска администрация- Костинброд. Нашите деца са това, което ще остане след нас във времето. Те са нашият отпечатък и следи в ограничения път, наречен живот. А ние, родителите, възпитателите и учителите сме тези, които трябва да им покажем посоката!

Община Костинброд застава зад мотото на кампанията „Капачки за Бъдеще“ : „И вярваме, че ще успеем! Защото сме заедно! И ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!“

1226 посещения общо 1 посещения за деня
Децата от ДГ „Пролет“ събират капачки за благотворителност!