Днес, 01.06.20г., на детската площадка в центъра на село Градец бяха организирани игри за всички малки жители на китното село.

1 юни зарадва малчуганите от селата Безден, Богьовци, Бучин проход, Градец, Дръмша, Опицвет и Чибаовци с много подаръци. За поредна година Регионално ДЕПО “Костинброд Еко” дарява сума за 1 юни. Дарението беше разпределено по селата, в зависимост от броя деца по постоянен адрес.

Г-жа Искра Димитрова- кмет на село Градец и г-жа Снежана Радева- секретар на НЧ “Труд и просвета- 1941” закупиха с дарените средства къщичка за игра, картинг кола, батут, федербал и още забавления за децата от селото.

Следващото тържество / открито мероприятие/ ще бъде в село Богьовци на 6 юни /събота/, където аниматор ще забавлява малчуганите от селото.

Кметският наместник в село Чибаовци реши да закупи с дарените средства футболна маса /джага/ за своите най-малки жители. В село Опицвет и в село Бучин проход ще се монтират детски съоръжения, а в село Безден и в село Дръмша ще бъдат раздадени лични подаръци на децата по постоянен адрес.

9216 посещения общо 1 посещения за деня
Честит 1 юни на всички деца от община Костинброд!