Костинброд, Разград и Бургас са отличените общини в категорията „Социални мерки по време

на пандемия“.
Гласувалите безапелационно избраха тримата кметове в националното онлайн допитване „Кмет на годината 2020”, организирано от Портала на българските общини Kmeta.bg.

Призът в раздел „Малка община“ е за кмета на община Костинброд – г-н Трайко Младенов, за „Средна община“ – управника на Разград г-н Денчо Бояджиев, а за „Голяма община“ – кмета на Бургас – г-н Димитър Николов.

Отличията бяха връчени днес, на 30 октомври 2020г. , в София Тех Парк от Кирил Илиев – директор на Геотреидинг.

На събитието присъства и г-н Александър Ненов- заместник-кмет на община Костинброд с ресор “Социални и хуманитарни дейности, обществен ред и сигурност” и председател на общински кризисен щаб.

Г-н Трайко Младенов благодари на всички колеги от община Костинброд, за всички служители на социалните центрове, лекари, служители на РУ-Костинброд и доброволци, които не спират да работят в условията на COVID-19 и ежедневно помагат на стотици жители на нашата община, чрез предоставянето на различни социални услуги.

“Работим и ще продължаваме да работим за жителите на община ни!”, заяви кметът на община Костинброд, като призова да пазим българските лекари и да спазваме всички правила, за да опазим живота и здравето на нас, нашите близки и съгражданите ни!

 

3901 посещения общо 1 посещения за деня
Община Костинброд е номер едно в България в конкурса „Кмет на годината“ в категорията „Социални мерки по време на пандемия“, раздел- малки общини!