На площад “Иван Вазов” служители на община Костинброд почетоха празника с венци пред паметника в памет на загиналите от община Костинброд в национално-освободителното движение и войните.
Венец от община Костинброд поднесоха кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов, заедно със зам.-кмета инж. Теодора Гогова.
Венци и цветя поднесоха и г-н Александър Ненов- зам.- кмет на община Костинброд, г-жа Светослава Иванова- директор на Дневен център за работа с деца на улицата, г-жа Жана Кръстанова- директор на Център за социална рехабилитация и интеграция, г-жа Росица Лазарова- директор на Домашен Социален Патронаж, г-н Валери Миронов- директор на Център за обществена подкрепа и служители на общинска администрация- Костинброд.
Честит празник! Гордейте се, че сте българи!

На площада в центъра на село Петърч се поднесоха венци и цветя от кметство Петърч, служители от общинска администрация -Костинброд и жители на селото.

Венец от кметство Петърч поднесе г-н Борислав Борисов, заедно с деца от ТС “Релакс”, от община Костинброд венец поднесоха кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов и зам.- кметът инж. Теодора Гогова.
Венци и цветя поднесоха и г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд, г-жа Жана Кръстанова – директор на Център за социална рехабилитация и интеграция, г-жа Росица Лазарова – директор на Домашен социален Патронаж, инж. Красимир Дебеляшки- еколог в община Костинброд, г-жа Кристина Йорданова- гл. специалист “Култура и спорт” в община Костинброд и жители на село Петърч.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ! НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ “СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА”!
14355 посещения общо 1 посещения за деня
Днес, 6 септември, честваме 136 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия