Младоженците Юлияна и Александър Кирилови казаха “ДА” в новата ритуална зала и продължиха живота си съвместно в обещание за вярност и любов. Първият сватбен ритуал на граждански брак бе воден от кмета на община Костинброд, г-н Трайко Младенов, заедно с длъжностното лице, г-жа Аделина Колева.

Залата, намираща се в НЧ ”Иван Вазов-1947”, пл. Иван Вазов е изградена със средства, заложени в Инвестиционната програма на Община Костинброд за 2021 година.

Ритуалната зала в град Костинброд е създадена през 1976 година и от тогава до ден днешен не е претърпявала ремонт.

Преди ремонта:

 

След 45 години община Костинброд може да се похвали със стилна и модерна зала, в която младите хора от общината да се венчаят. Освен ритуалната зала е обновен и коридорът, който отвежда до изхода на НЧ “Иван Вазов-1947”.

След ремонта:

Ритуалната зала е тържественото място, знаково за всеки град, за всяка община. Българската традиция е съхранила най-хубавото на сватбения ден, за първите стъпки на младото семейство в съвместния им живот. Пожелаваме много хубави и щастливи мигове на всички бъдещи семейства, решили да сключат брак в община Костинброд, на техните родители и близки.

6673 посещения общо 2 посещения за деня
На 19.09.2021г. със сватба се откри новата ритуална зала на община Костинброд!