Община Костинброд продължава изключителното добро партньорство с “Костинброд ЕКО”.
Регионално ДЕПО – Костинброд, ръководено от „Костинброд ЕКО“ АД, спонсорира новите съоръжения за детската площадка между ул. „Люляк“ и ул. „Мизия“.
Община Костинброд огради цялото пространство с метална ограда, с цел предпазването на децата и постави беседка за техните родители.
Освен редица събития от културния живот на общината, Регионално ДЕПО – Костинброд през последните години спонсорира изграждането на детски площадки в селата и градът.
Днес на посещение в град Костинброд е г-н Барт Невеянс- белгийски партньор на „Костинброд ЕКО“АД и г-жа Теодора Вълчева – един от изпълнителните директори на “Костинброд ЕКО”.
Кметът на община Костинброд, г-н Трайко Младенов и Председателят на ОбС-Костинброд, д-р Атанас Тенев, ги запознаха с проектите, които ще се случат в Първи район, гр. Костинброд.
На място посетиха новата детска площадка и усилената подготовка, и завършващи ремонти дейности на площад „Тодор Спасов“, който на 15 август – Голяма Богородица ще бъде осветен от отец Николай от храм „Св. Св. Кирил и Методий“.
На площада към днешна дата се очертава шахматна настилка, като фигурите са закупени от общината и ще бъдат поставени на 15 август. Поставят се пейки, засадени са дървета, асфалтиран е паркингът пред площада.
В Първи район, град Костинброд предстои и стартиране на много важен проект за НЧ „Св.Св. Кирил и Методий“ и Първо ОУ „Васил Левски“ – предгимназиална сграда.
Скоро започва изпълнение на мерки за повишаване на енергийната ефективност на сградата на I-во ОУ “Васил Левски”, гр.Костинброд и читалището в Първи район.
Продължаваме да градим за нашите деца!
Продължаваме да градим за нашите съграждани!
Заповядайте заедно да осветим обновения площад в Първи район, гр. Костинброд на 15 август от 17.00 часа.
14917 посещения общо 1 посещения за деня
Поднови се поредната детска площадка в гр. Костинброд