💝Община Костинброд подпомага финансово двойки с репродуктивни проблеми по пътя им към инвитро процедурата. Подкрепата, която осигурява общината е за провеждане на всички изследвания и процедури, касаещи подготовката преди инвитро опита им и самата инвитро процедура.

✅ За осъществяване на тази подкрепа е приет „Правилник за финансово подпомагане на изследвания и процедури, свързани с лечение на безплодие на семейства и лица, живеещи на семейни начала, с репродуктивни проблеми на територията на община Костинброд“

🤱До момента община Костинброд е подпомогнала общо 9 /девет/ двойки, отговарящи на условията и заявили своето желание да се възползват от услугата, а те са:
1️⃣ Двойки и семейства с репродуктивни проблеми, живущи на територията на община Костинброд могат да получат финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция със средства, предвидени в общинския бюджет, съгласно „Правилник за финансово подпомагане на изследвания и процедури, свързани с лечение на безплодие на семейства и лица, живеещи на семейни начала, с репродуктивни проблеми на територията на община Костинброд“ един път годишно в рамките на текущата година, при условие, че не са одобрени за финансово подпомагане от други фондове за същия период и за същата процедура.
2️⃣ Кандидатите представят лично или от техни упълномощени представители /с нотариално заверено пълномощно/ следните документи описани подробно в Правилника
3️⃣ Място и срок за подаване на документите
✔️Населено място – гр. Костинброд, ул. Охрид № 1, сградата на община Костинброд, ет. 1, Център на административно обслужване.
✔️Срок за подаване:

🔹1. Първи етап – от 01 януари до 31 март;

🔹2. Втори етап – от 01 април до 30 юни;

🔹3. Трети етап – от 01 юли до 30 септември.

⚠️ За повече информация: Община Костинброд, отдел „Социални и хуманитарни дейности“ – телефон за контакти: 0721/ 68 710

💝Инвитро бебетата са безценен дар.
🏆Те са нашата награда!
💞Те са заслуженото щастие след години чакане!

🙏Гордеем се, че община Костинброд развива и поддържа вече пета година Правилника за финансово подпомагане на изследвания и процедури за инвитро програми.

🌟Завършваме 2022 година с добра новина! 🌟
Очакваме две наши съгражданки да съобщят благата вест и съвсем скоро на бял свят да се родят инвитро бебета. Пожелаваме безпроблемна бременност и спокойно раждане!Нека рожбите, дарени от съдбата, да са здрави и добротата да ги води за ръка през целия им живот! 🤱 🤱 🤱
9912 посещения общо 1 посещения за деня
Заедно към мечтаното бебе! Община Костинброд подкрепя и финансира двойки с репродуктивни проблеми!