На 7 януари, Ивановден, фирма ЕВРОБРОД ГРУП чества своя 10-годишен юбилей.

„Има величие в благородното дело да създадеш нещо, да вградиш в него мечтите си, да му вдъхнеш неповторим дух и всичко това да превърнеш в традиция. И най-трудното – с любов да го предадеш на поколенията да го развиват и пазят. Такова благородно дело е нашата ЕВРОБРОД ГРУП, която обединява през годините различни хора – служители, партньори, клиенти, потребители, традиция и семейност.“, заяви създателят и собственик на ЕВРОБРОД ГРУП, и общински съветник, г-н Димитър Григоров.

Освен отбелязването на юбилея на Ивановден се откри и новият жилищно-търговски обект в град Костинброд: Жилищна сграда “ Зора” в кв. Втори район, гр. Костинброд.

Интересна и разчупена архитектура, просторни помещения и много светлина – това е новата жилищно-търговска сграда в централната част на гр. Костинброд, намираща се на ул. „Охрид“. Сградата предлага удобство, комфорт и стандарт като бе построена точно за 12 месеца. Районът е сред най-жизнените и атрактивни зони в гр. Костинброд и предоставя множество удобства на живущите, както и отлична инфраструктура. В близост се намират детски градини, училища, медицински заведения, супермаркети, търговски центрове, а също и няколко автобусни спирки и влакова гара Костинброд.

В сградата са предвидени 1 подземен и 4 надземни етажа, с 6 апартамента, които са разпределени в един вход, който разполага със собствена стълбищна клетка и асансьор, обслужващи всяко ниво на сградата. На партерния етаж е разположена търговската част. Жилищните имоти са разпределени между втори до четвърти терасовиден етаж. Паркирането за живущите е осигурено на надземното ниво с покрити парко места. Достъпът до подземното ниво е осигурен чрез затворена стълбищна клетка и асансьор.

Апартаментите в сградата са тип многостайни (от 100 до125 кв.м.) , като изложението на всички е юг – изток, запад, изток-запад, изток-юг. Отоплението и охлаждането на жилищата се извършва с газ и електричество.

Сградата е луксозна и модерна, функционална и изцяло съобразена с нуждите на активния градски човек. Тя предлага всички елементи на съвременната и комфортна среда на обитаване: удобен достъп до най-активните точки на града, добре устроен жилищен район близост до паркови пространства, иновативно и качествено изпълнение. Сградата съчетава приятна архитектурна визия с функционално вътрешно разпределение.

Проектът отговаря на всички стандарти в съвременното строителство. Гаранция за качество, стабилност и ефективност е използването при строителството на висококачествени материали и нови технологии. За ЕВРОБРОД ГРУП е важно домът да носи комфорт, уют, равновесие и висока енергийна ефективност. Единствена по рода си жилищна сграда в района със зелени тераси, предлагаща на живущите по-екологичен начин на живот.

Много официални гости присъстваха на церемонията, на която бяха раздадени плакети с уважение и признателност към всички партньори, работили с фирма ЕВРОБРОД през 10-те години от нейното създаване. Домакинът, г-н Димитър Григоров, изказа благодарности лично към всяка една фирма, работила по сградата.

Искренни благодарности отправи и към цялата общинска администрация на община Костинброд, в лицето на кмета г-н Трайко Младенов за съдействието, бързината на обслужване за една по добра среда за бизнеса и инвеститорите.

На официалната церемония присъстваха представители на БЪЛГАРО АМЕРИКАНСКА КРЕДИТНА БАНКА, г-н Илхан Кючюк-Евродепутат и Член на Комитета по човешки права на Либералния интернационал, Член на Комисията по външни работи (AFET), заместващ член в Комисията по транспорт и туризъм (TRAN) и Комисия по правни въпроси (JURI). Г-н Кючюк е първи заместник-председател в Делегацията на съвместния парламентарен комитет ЕС – Турция, г-н Даниел Николов–нотариус в град Костинброд и др. От общинска администрация присъстваха: г-н Трайко Младенов-кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев-Председател на Общински съвет, г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд, г-н Димитър Георгиев- управител на Общински инспекторат и общински съветници: г-жа Даниела Станкова, г-жа Анелия Велева, г-жа Камелия Велкова и г-н Живко Георгиев.

Преди прерязването на трикольорната лента, отец Николай от храм „Св.Св. Кирил и Методий“ освети сградата и прочете молитва за здраве и благополучие.

Г-н Димитър Григоров завърши с думите: „Благодаря на всички колеги – бивши и настоящи, които направиха възможна тази 10-годишнина: за съпричастността, за доверието, за старанието и всеотдайността, за постоянството и високия професионализъм! Благодаря на всички млади хора, които работиха и израснаха в ЕВРОБРОД ГРУП като личности и професионалисти и достойно заемат мястото си в обществото.

Гордея се, че съм част от ЕВРОБРОД ГРУП, защото да се работи усилено е трудна задача, да се надграждат успехите не е лесно, да се създаде сплотен екип не е за всеки, да се ръководи бизнес е въпрос на знания, талант и нюх към успеха.“

Г-н Трайко Младенов-кмет на община Костинброд, заяви, че именно фирма ЕВРОБРОД Груп е фирмата по инвестиции в инфраструктурата, след община Костинброд. След всяка построена сграда, Евроброд гради тротоари или улици. Поклон пред професионализма и успех в бъдещите проекти! Кметът връчи официално документът по въвеждане в експлатация на сградата.

Вечерта завърши с уникална заря и професионален кетъринг.

Двойно са увеличиха издадените строителни разрешения от 2020 г. До 2022г., а през 2023 година очакваме още по-голямо увеличаване на броя им. Жителите на община Костинброд могат да направят съпоставка за това как се развива общината през изминалите десет години. Бурните темпове на положителна промяна в общината са видни. Общинска администрация има само една молба към всички новодомци ,а именно смяната на адресна регистрация и записването по постоянен адрес в община Костинброд.

10426 посещения общо 1 посещения за деня
ЕВРОБРОД ГРУП НА 10 ГОДИНИ!!!