Общинска администрация – Костинброд и Общински съвет – Костинброд Ви информират, че стартира нова и подобрена транспортна услуга в полза на гражданите.

Услугата се възлага на Общинско дружество „Общински превози Костинброд“ ЕООД.

“Общински превози Костинброд” ЕООД е резултат от общия стремеж на общината ни да се улеснят гражданите на общината и техните гости при пътуванията от град София до населените места на територията на община Костинброд и обратно.

Основната цел на община Костинброд е да създаде по-достъпни и удобни възможности за мобилност и комуникация между населените места в нашата община и Столична община.

Уведомяваме Ви, че утвърдените маршрутни разписания, които може да намерите на сайта на община Костинброд ще се изпълняват стриктно. Всички редовни маршрути ще функционират в съответствие с действащите графици и часове. Ще се стремим да осигурим пътувания с честота и точност, за да удовлетворим нуждите на гражданите.

Всички превози ще се извършват с модерни и удобни градски автобуси, съобразени със съвременни стандарти за безопасност и мобилност до всички населени места!

За улеснение на жителите на община Костинброд и по-добра информираност, ще бъде разлепено маршрутното разписание на всяка спирка. Така пътуващите могат да видят точните времена на пристигане и заминаване на транспортните средства, както и честотата на движение.

В тази връзка се обръщаме с призив към жителите на община Костинброд да проявят търпение до пълното синхронизиране на маршрутните разписания, както и обезпечаването на не изпълняваните до сега маршрутни линии до високопланинските села.

Уверяваме Ви, че със започване работата на „Общински превози Костинброд“ ЕООД няма да допуснем ситуация, в която да оставим нашите села или градът без редовен транспорт!

Изразяваме и нашата признателност към досегашните превозвачи, които години наред обслужваха общината ни и нашите граждани. В продължение на дълъг период те се грижеха за пътуванията на жителите и гостите на община Костинброд.

Общинска администрация- Костинброд и Общински съвет – Костинброд изразяват благодарност към всички, които допринесоха за реализацията на този проект, и вярват, че той ще бъде от полза за всички НАС – жителите на община Костинброд.

Община Костинброд Ви пожелава приятно пътуване!

13503 посещения общо 1 посещения за деня
УВЕДОМЛЕНИЕ – До жителите на община Костинброд!