Коледният концерт възхити всички присъстващи с прекрасни танци, песни и усмивки от всички участници.Салонът бе препълнен от хора, дошли да се насладят и да уважат малки и големи от ТС „Зорница Джуниър“ с ръководител Жаклин Костадинова. ТС „Зорница“ с ръководител Радослав Тодоров. Танцов състав “Ритми” и Детски танцов състав “Ритъмчета” с ръководители Веселин Маргаритов, и Евелина Димитрова. ТС „ Зора“ с ръководител Калина Зашева и ДВГ „Пеещите“ с ръководител Екатерина Михайлова .

Танцовите състави и певческите групи представиха на публиката поредица от танци – вдъхновяващи и зареждащи, носещи българското в себе си. Участие взеха и балерините от групата по класически балет “Fairy dance” и гости – музикална школа „Звездици“.

На мероприятието официални гости бяха г-н Александър Ненов – зам.-кмет на Община Костинброд и общинските съветници г-жа Василена Ивкова, г-жа Ябленка Трайкова и г-жа Мариела Средкова.

Заместник – кметът на община Костинброд изказа своето признание към положения труд от участниците, ръководствата на читалищата, а на секретарите: г-жа Седефка Николова, г-жа Стойна Таскова и г-жа Камелия Георгиева заяви, че през 2024 година ръководството на община Костинброд е заложила повече средства за читалищата в община Костинброд.

Г-н Александър Ненов поднесе букети в знак на уважение и благодарност за това, което правят и добрите резултати, които са видими за всички.

1408 посещения общо 1 посещения за деня
На 21.12.2023г. се проведе Коледен концерт на трите градски читалища НЧ “Иван Вазов-1947“, НЧ“Св.Св. Кирил и Методий-1890“ и НЧ ,, Заря-1914”