Второ ОУ „Васил Левски“, кв. Маслово стартира отбелязването на патрония си празник от 16 февруари /петък/ като ще продължи и през следваща седмица.

На първия ден в почит на Апостола на Свободата се организира в начален етап /от 1 до 4 клас/ спортно състезание „Лъвски скок“ и се раздадоха грамоти за краснопис.

Учениците се наградиха от г-жа Красимира Манова-директор на основното училище, а децата получиха поздравления от зам.-кмета на община Костинброд, г-н Александър Ненов.

Малко по-късно през деня в прогимназиален етап се състоя оценяване на конкурса за рисунка на тема „Родината на Левски“.

Творбите бяха оценени от жури в състав г-н Александър Ненов – зам-кмет на община Костинброд и г-жа Мария Христова – историк.

Зам.-кметът на община Костинброд обясни на всички присъстващи, че проектът за физкултурен салон е одобрен на първи етап и се очаква добрата новина съвсем скоро.

Един модерен физкултурен салон максимално ще подобри образователната инфраструктура и среда във Второ ОУ „Васил Левски“!”.

Патронният празник на Второ ОУ „Васил Левски“ ще продължи и в понеделник, когато ученици и учители ще поднесат венец пред барелефа на Васил Левски в Шияковския манастир „Св. Архангел Михаил“ от 11:00 часа!

109 посещения общо 1 посещения за деня
Второ ОУ „Васил Левски“ отбелязва Патронния си празник с редица мероприятия