Днес Министърът на регионалното развитие и благоустройство подписа 442 споразумения със 115 общини за изпълнение на общински инфраструктурни проекти в страната.

Министър Андрей Цеков днес се срещна лично с кметовете на общините Костинброд, Свищов, Банско, Луковит, Медковец, Сандански, Лом, Хасково, Сливница и Георги Дамяново, за да връчи споразуменията и да коментира изпълнението на мащабната програма.

Кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов, заедно с главния счетоводител г-жа Анита Кръстанова подписаха споразумението в регионалното министерство.

Община Костинброд участва с проект за ул. „Славянска“ от центъра на Първи район до кръговото кръстовище на ул.“Ломско шосе“ и от ул. „Момчил Войвода“ до ул. „Обединена“ / кръстовището на Букет/.

Напомняме, че отсечката от голямото кръгово до кръстовището с ул. „Момчил Войвода“ е в процес на приключване на обществена поръчка, средствата са по проект с Държавен Фонд „Земеделие“ за „Рехабилитация на общинска пътна мрежа в община Костинброд – Етап I“.

С днешното подписване на споразумение в МРББ ул. “Славянска” ще бъде изцяло рехабилитирана! Най-дългата улица, преминаваща през целия град ще придобие нов облик!

6181 посещения общо 1 посещения за деня
Главната улица “Славянска” ще бъде преасфалтирана!