Днес, на 27 април фирма МАРС Армор навърши 15 години от създаването си. Тържествено бе отбелязано в компанията, разпростираща се в индустриалната зона на град Костинброд, а именно на Ул."Император Константин Велики". Официални гости уважиха г-н Пламен Ташков и г-жа Гергана Ташкова – собственици на "МАРС Армор". Един от официалните гости бе и г-н Любен Кънчев- зам.-кмет на община Костинброд.

 

Тържесвото започна с реч на г-н Ташков, като презентира своята мащабна продукция. След това се премина към веселата част и организаторите на събитието предложиха на гостите си изпълнения от ансамбъла на Българската армия и народни песни от известни народни певици . Завършека на мероприятието бе разходка из компанията "МАРС Армор".  Гостите успяха да видят продукцията на фирмата от най-малкия елемент до вече готовия продукт.

МАРС Армор® е водещ производител в България на бронежилетки с високо качество за нуждите както на армия, полиция, охрана на затвори, така и на охранителни компании и банки от цивилния пазар. Произведени с висококачествени материали, включително арамиди (Кевлар, Тварон), високо-якостни полиетилени (Дайнима, Спектра) и хибриди, противокуршумните бронежилетки MARS Armor® притежават минималното тегло при висока степен на защита и може да бъдат носени комфортно под ризата или сакото или открито върху облеклото (униформата).

Броножилетките са за защита от куршуми и хладно оръжие отговарят на всички нива на заплаха съгласно най-новите стандарти на САЩ, Германия и Англия и редовно се изпитват в акредитирани международни балистични лаборатории. „МАРС Армор” ООД предлага широка гама от индивидуални средства за балистична защита.

Община Костинброд може да се похвали, че такава световна фирма е на нейна територия, защото

да се работи усилено е трудна задача,

да се надграждат успехите не е лесно,

да се създаде сплотен екип не е за всеки,

да се ръководи бизнес на световно ниво е въпрос на знания, талант и нюх към успеха.

Продължавайте в същия дух!

3282 посещения общо 2 посещения за деня
Днес, на 27 април фирма МАРС Армор навърши 15 години от създаването си