Реновирането й е благодарение на фирма дарител заедно с общинска администрация – Костинброд. Площадката е изградена на мястото на стара и опасна детска площадка. Кътът за деца има положена ударопоглъщаща настилка, а съоръженията отговарят на всички изисквания за безопасност. Нова ограда заобикаля площадката, а люлките, пързалката и пясъчника ще радват и забавляват децата дошли с  родителите си да пазаруват в близкия магазин или да посетят своя личен лекар, центъра за социална рехабилитация и интеграция или Български младежки Червен кръст, намиращи се в поликлиниката в град Костинброд.

На откриването споменати бяха и изграждането на изкуствени неравности на улица „Йордан Йовков“. Изкуствените неравности и детската площадка  са дарение от верига магазини „Т МАРКЕТ“ и бяха  открити  заедно с първия новопостроен магазин в град Костинброд.

Поликлиниката вече е заобиколена с благоприятна градска среда.

Нов тротоар, изкуствени неравности в локалното на ул. Ломско шосе“, осветление и озеленяване на ул.“Йордан Йовков“ вече придават нов облик и нов център на град Костинброд, пълен с живот.

На събитието присъстваха г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд,  д-р Атанас Тенев- председател на ОбС- Костинброд, г-н Едвинас Волкас – главният изпълнителен директор на „Максима България“ и др. представители на веригата магазини „Т маркет“.

[robo-gallery id=“14280″]

3124 посещения общо 1 посещения за деня
Обновена детска площадка бе открита днес пред поликлиниката в град Костинброд