Съдбата ни дава шанс да срещнем много добри хора ,изключителни личности, които оставят незаличими следи в сърцето и душата ни. С гордост можем да наречем такъв г-н Любен Кънчев, до днес заместник кмет на община Костинброд, от утре заместник министър на туризма в Република България.

Днес общинска администрация – Костинброд поздрави своя приятел, със сълзи на очи.
Макар да се разделяме, връзката и хубавите чувства си остават до живот!

С г-н Кънчев са свързани само красивите и впечатляващи моменти в община Костинброд.
Благодарим Ви, г-н Кънчев за приятелството, за професионалния опит, които ни оставяте.
Благодарим Ви за всичко, което направихте в прекрасната ни община! За невероятните социални центрове и полезната работа в тях. Благодарим, че възродихте вестник Костинброд и му вдъхнахте живот, да бъде един търсен информационен бюлетин. Благодарим за помощта на църквите и културните средища, които подкрепяхте през тези 7 години. Благодарим за всички училища и детски градини на територията на община Костинброд, които развивахте и популяризирахте. Благодарим за впечатляващите фолклорни фестивали, за спортните турнири и за невероятния празник на град Костинброд, които организирате с любов толкова години.

Всички награди спечелени в община Костинброд са и благодарение на Вас!
Вие за колегите си сте човекът, който винаги ще намери решение, ще изслуша и даде съвет.
Благодарим Ви за всичко!

Идеални хора няма ,всеки носи своите слабости и грешки . Но когато си искрен и добронамерен ,широк и толерантен ,хората помнят и виждат само хубавото и доброто.
Останете си все такъв добър и широко скроен човек и се развивайте!
Цяла община Костинброд е зад Вас и Ви подкрепя!

Днес, на 14 февруари, г-н Трайко Младенов-кмет на община Костинброд, заедно със заместник кметовете си, д-р Атанас Тенев- председател на ОбС-Костинброд, г-н Борислав Борисов- кмет на село Петърч и служители на община Костинброд подариха символичен подарък на вече официаления заместник на г-жа Николина Ангелкова в министерство на туризма.
Г-н Младенов връчи документите за напускането му от община Костинброд и изказа с треперещ глас уважение и гордост към г-н Кънчев.

Успех на г-н Любен Кънчев, всички знаем, че сърцето му остава в община Костинброд!
Нашата съвместна работа предстои, с разконсервирането на късноримска резиденция “Скретиска” и с популяризирането на община Костинброд като туристическа дестинация.

25758 посещения общо 1 посещения за деня
Уважавания от всички, г-н Любен Кънчев от утре е заместник министър в Министерство на туризма на Република България