На 10.05.2018г. от 14:00 часа се проведе турнир по хандбал – за момчета и момичета, част от училищните спортни игри през настоящата година в община Костинброд. Г-н Александър Ненов откри състезанието и заяви, че физическата активност е ключът към здравето на децата, затова важно да ЖИВЕЯТ ЧИСТО  и да спортуват. Пожела успех на участниците и на техните треньори.

Състезаваха се отбори от СУ“Д-р Петър Берон“,гр.Костинброд,  ОУ „Отец Паисийй“, в с.Петърч,  Първо ОУ“Васил Левски“,I-ви район и Второ ОУ“Васил Левски“,кв.Шияковци. Децата взели участие с хъс и амбиция играеха и защитаваха своето училище.

Първенци при момичетата и момчетата станаха възпитаниците от СУ“Д-р Петър Берон“. Съдя на продължилия четири часов турнир беше г-жа Маноела Петрова.

Специални златни медали за принос към физическото възпитание и спорт в община Костинброд получиха учителите по физическо възпитание, които неотлъчно са до децата и ги подкрепят през цялото време.

Заместник –кметът на община Костинброд връчи медалите за принос на г-жа Ваня Панайотова- учител по физкултура от СУ „Д-р Петър Берон“, г-н Николай Георгиев- учител по физкултура от ОУ “Отец Паисий“, г-жа Татяна Велкова- учител по физкултура от Второ ОУ „Васил Левски“ и г-н Георги Митов- учител по физкултура от Първо ОУ“Васил Левски“ .

Още от много малки ние израстваме под зоркото око на учителите. Първоначално те са до нас в игрите и в многото свободно време , след това се превръщат в хората , които следят за дисциплината и познанията  ни.

Това са  учителите , които завинаги ще оставят следа след себе си заедно със своята доброта и човечност , всеотдайност и  топлота, и най-вече с огромното си желание да ни поведат  по пътя на познанието.

Благодарим Ви, че възпитавате нашите деца!

5168 посещения общо 2 посещения за деня
Турнир между осем отбора по хандбал за момчета и момичета се проведе в градинката на „Д-р Никола Чилов“ в град Костинброд