На 12 май Пенсионерски клуб „Люляк”, гр.Костинброд бе домакин на втората среща с приятелите си от ПК „Надежда” от град Долна Баня и ПК „Явор” от град Пазарджик. Г-жа Теменужка Топалова- Председател на ПК”Люляк” и г-н Андрей Младенов- зам.председател на ПК”Люляк” посрещнаха повече от 50 пенсионера в община Костинброд.

Пенсионерския клуб от община Костинброд се бе подготвил с музика за настроението на гостите и с поканата на специални гости, дошли да поздравят всички пенсионери.

С много топли чувства, г-н Любен Кънчев- заместник- министър на туризма на Република България изказа радостта си, че има възможността да присъства при своите приятели от ПК”Люляк”. Пожела да развиват туристическите си дружества и да не спират да се събират заедно.

Кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов поздрави пенсионерите и им пожела здраве, дълголетие и много, много настроение. Да запомнят датата и община Костинброд с хубави и топли спомени, заяви кметът на събралите се около 100 души.

На събитието бе поканен и Председателя на Общински съвет-Костинброд- д-р Атанас Тенев.

За доброто настроение на всички гости се погрижиха жените от ПК”Люляк”, които направиха забавен скеч и пяха песни. С изпълненията си зарадва гостите и Гергана Попгенова- първенец в „Парад на забавната детска песен-2017г.” и възпитаник в Дневен център за работа с деца на улицата.

До нови срещи на нашите приятели от ПК”Явор” и община Пазарджик, ПК”Надежда”, община Долна Баня.

13006 посещения общо 1 посещения за деня
На деня на Люляка три пенсионерски клуба от три общини се събраха в Костинброд , за да празнуват заедно