Има една книга, в която се говори за петте езика на Любовта: качествено време заедно, утвърдителни думи, подаръци, помагане и подкрепяне. Всички познаваме едно място, в което обитаващите го владеят на високо ниво всичките пет езика на Любовта. Това е Дневен център за работа с деца на улицата в гр.Костинброд и той днес празнува юбилей. Място, което е наситено с Любов, много Любов – толкова много, колкото са и децата  в него и още няколко пъти по толкова отгоре.
Тържеството, по случай юбилея уважиха кметът г-н Трайко Младенов, заместник-кметът г-н Александър Ненов и председателят на общински съвет-Костинброд д-р Атанас Тенев.
Днес децата с помощта на социалните възпитатели си направиха забавно парти, по случай рождения ден на центъра.
Както подобава на такъв празник имаше и торта. А Гери Попгенова поздрави с детски песни гостите.
Кметът г-н Трайко Младенов поздрави децата от Центъра и им пожела здраве и безброй щастливи мигове. Той благодари на работещите в центъра за безкрайната любов, с която се грижат за децата.
Г-жа Светослава Иванова-директор на ДЦРДУ изказа с думи своята любов към всички и благодари за подкрепата и помощта на община Костинброд.
Прекрасен екип, много различни, а еднакво мотивирани да работят добре и съвестно са хората от екипа на Дневния център за работа с деца на улицата. Ръководени от директора на ДЦРДУ и зам.-кмета по социални и хуманитарни дейности.
В община Костинброд това е едно от местата за спокойствие, сигурност и споделена обич.
Честит 10-ти Рожден ден!
Дневен център за работа с деца на улицата – Костинброд освежиха мястото за отдих и спорт, намиращо се зад НЧ “Иван Вазов-1947”.
Браво на всички малки трудещи се ръчички и на техните възпитатели.
28095 посещения общо 1 посещения за деня
Десети Рожден ден отбеляза днес Центърът за работа с деца на улицата -Костинброд /ДЦРДУ/