През лятото на 2018 година започна строителството на Била парк в град Костинброд. Търговският комплекс  е най-големия в община Костинброд с обща площ над 10,000 кв.м. Разположен е на изключително комуникативно и удобно място на главната артерия на град Костинброд –  ул. Славянска №34.

На 31 октомври 2018 година, търговският  комплекс предложи на своите клиенти широк набор от стоки.

На откриването на търговски парк  Била в гр. Костинброд присъстваха стотици костинбродчани. След като премина официалната част, всички разгледаха напълно заредения магазин и си закупиха много стоки на акция.

Литургия за здраве се отслужи от отец Желязко. След това управителят на Била България г-н Бойко Сачански поздрави всички присъстващи. Г-н Сачански обясни на всички граждани качеството на бранда и продуктите, които зареждат.

Г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд беше от официалните гости. Г-н Младенов пожела все повече такива добри инвеститори на територията на община Костинброд!

Последен се изказа г-н Марио Захаринов – управител на фирмата инвеститор „ЗЕТ ЕСТЕЙТ“ ЕООД.

На откриването присъстваха още и д-р Атанас Тенев- председател на ОбС-Костинброд, г-н Александър Ненов, инж. Габриела Георгиева и г-жа Теодора Гогова- зам.-кметове на община Костинброд.

Пожелаваме на всички наши съграждани успех, които са започнали работа в хранителния магазин! Пожелаваме на търговския комплекс да е все така пълен, както на откриването му. И пожелаваме на инвеститорите по-скоро да открият етап 2!

19040 посещения общо 2 посещения за деня
Голям хранителен магазин отвори врати в град Костинброд