На 08.11.2018г. от 14:00 часа в двора на ПГВМСС „Св.Георги Победоносец “ на новото мултифункционално игрище се проведе турнир по хандбал – за момичета от V до VII клас, част от училищните спортни игри през настоящата година в община Костинброд. Г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд откри състезанието и заяви, че физическата активност е ключът към здравето и един от начините да кажем не на зависимостите като алкохол, наркотици и тютюнопушене. Той запозна децата с кампанията на община Костинброд съвместно с Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, обявяваща се против употребата на наркотици, алкохол и тютюнопушене – „Живей чисто“.

Всички деца се обединиха и станаха част от кампанията, като сложиха стикери с лозунг „Не бъди зависим, Живей чисто!“ на своите екипи. Г-н Александър Ненов , пожела успех на участниците, като ги призова за феърплей . Състезаваха се отборите на училищата: ОУ „Отец Паисий” с.Петърч, Първо ОУ “Васил Левски“ гр. Костинброд , Второ ОУ“Васил Левски“ гр. Костинброд и СУ „Д-р Петър Берон“ гр. Костинброд. Момичетата взели участие в турнира играха с хъс и амбиция. След три часовата оспорвана и динамична игра крайното класиране се подреди по следния начин: I – во място -I ОУ „Васил Левски“ II – ро място – ОУ „Отец Паисий“ с. Петърч III – то място – СУ „Д-р Петър Берон” IV – то място – II ОУ „Васил Левски“ . Участницте получиха грамоти, медали и купи осигурени от община Костинброд!

1279 посещения общо 2 посещения за деня
На 08.11.2018г. от 14:00 часа в двора на ПГВМСС „Св.Георги Победоносец “ на новото мултифункционално игрище се проведе турнир по хандбал – за момичета от V до VII клас