Дядо Коледа и колоритната баба Коледа в изпълнение на актрисата Минка Сурдулова подариха на малките чибаовски джудженца за усърдието и старанието им червени коледни шапчици, а за всички взели участие в коледният концерт имаше сладки подаръци – торбички с лакомства личен подарък от г-жа Минка Сурдулова!

В пълният салон на читалището освен прекрасните деца на с. Чибаовци се изявиха танцьорите от Т.С „Зорница – джуниър“ при НЧ „Иван Вазов – 1947“ гр. Костинброд и гости НЧ. „Светлина-1896“ с. Бов, община Своге! След последното изпълнение на сцената, всички заедно се отправиха навън и запалиха светлините на коледната елха, която ще сияе и ще радва малки и големи! Официален гост на тържеството беше кмета на община Костинброд, г-н Трайко Младенов!

В последните три години в НЧ „Развитие – 1933“ с. Чибаовци започна отново да се развива и утвърждава културен живот. В читалището, петнайсетината местни деца с помощта и подкрепата на кмета на селото Искра Лазарова и на читалищния секретар отново правят така, че това планинско село да стане част от културния живот на общината ни – със събитията, които организира и мероприятията, на които участва. В последните години децата от селото радват всички ни с анекдоти и шаржове, с песнички и стихчета и огласят с детски глъч читалището, което е пазител на културата, духовността и традициите на селото!

1542 посещения общо 1 посещения за деня
На 15.12.2018г. кметство с. Чибаовци и НЧ „Развитие – 1933“ с. Чибаовци организираха Коледно тържество в салона на читалището!