На 20 декември 2018 г. в предпразничните коледни дни, децата от ДГ “Детелина”, с. Драговищица с директор г-жа Румяна Аврамова поднесоха изненада за родителите, жителите и гостите на тържеството. Прекрасните дечица на детската градина  изнесоха своето Коледно тържество в залата при кметство в с. Драговищица. Празникът бе открит с приветствието от г-жа Аврамова. Гости на тържеството бяха г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев- Председател на ОбС-Костинброд, г-жа Албена Виденова- кмет на село Драговищица и г-н Иван Иванов- общински съветник.
Кметът приветства възпитаниците на детското заведение, техните възпитатели и родители, като пожела много здраве, много късмет и една щастлива 2019 година.
С много музика и детски усмивки малките изпълнители рецитираха, пяха и танцуваха прекрасно! Дечицата изпълниха сърцата на всички присъстващи с радост и надежда за настъпващите Рождественски празници.
В края на тържеството бе раздаден традиционен обреден хляб и питка с парички, а на малките деца, директорката подари коледни пакети с лакомства.
Децата са нашето щастие, награда, целувката на Бог и цветята на живота.
А цветята на село Драговищица се намират на едно място – ДГ „Детелина“! Прекрасна детска градина с невероятни възпитатели и отдадената в работата си директорка! Пожелаваме им все така да радват всички жители на село Драговищица и да изпълват сърцата с любов, приятелство и искреност! Весели празници!
1259 посещения общо 1 посещения за деня
Коледно тържество на ДГ “Детелина”, с. Драговищица